Åktur

Blev jobb hela fredagen, werner hade tagit fel på datum hos tatueraren!
Chefen bjöd på Pizza när vi var till Bollnäs å tog trapporna!

På Lördag lämnade jag Alexander redan kl 9 till Mamma.. Sen hem å göra oss klar å vänta in sällskapet.. framåt 14-tiden kom dem, å då åkte vi upp till hambologen men marknaden hade precis stängt!

Så vi börja åka mot hudik över ljusdal! Stannade till utanför Delsbo för att grilla! gick inte så bra att grilla flintastek på engångsgrill så det blev i stort sett bara potatissallad uppäten. Kom fram till Hudik vid 19-tiden.. Åkte runt å tittade.. Stannade till på Sibylla ett tag.. såg rätt dåligt med folk man kände igen..
Oldsmobile -58 (mer bilder på BDB)

Framåt 23-tiden börja vi rulla mot Trönö.. Kom fram vid midnatt.. då träffa man lite mer folk man kände när man klev ur bilen.. Träffade på gogumman Maddiz på en gång!
Sen träffa jag på Katarina (arbetskollega) å hennes kille.. Hon var rätt packad =) När det hade gått cirka 30 min så hade jag bara kommit 10 meter från bilen.. Då kom resten av folket från bilen tillbaka å ville åka hem.. så då var det bara att vända å sätta sig i bilen.. inte glad då kan jag lova.. Satt å var arg/sur hela vägen hem.. Jag som såg fram emot Trönö! men, men..

På Söndagen höll jag på lite med min gula bil! =)=) Så nu har jag åkt med den i 2 dagar.. Men lite tjatigt att den lägger av så fort jag kopplar ur å börjar bromsa..Helst när bilen fortfarande är kall gör den så.. Lite tjatigt att åka i stan så när man får varva till han flera gånger när man ska koppla ur.. Hoppas werner vill gå igenom min bil.. Ska besikta den snart.. Var inge kul att åka hem idag när det börja regna.. jag har inga torkare!! man kanske skulle gå ut å fixa det nu? nja, werner är inte hemma, han skulle visa mig hur jag gör!
Resten av veckan är det jobb oxå, får se hur det blir till veckan.. Är kul att jobba =)!!

Till helgen kommer det lite folk hit, vi ska grilla, bada tunna å sen blir det en sväng till Söderhamn på Cruisingen!
Hoppas det blir bra väder å inget strul!

Nä nu ska jag kolla om Vilden har somnat.. å titta till tvättmaskinen, håller på att tvätta alla dynor ur soffan för alex har varit utan blöja.. Han glömmer bort sig att gå på pottan! Suck
Ha en bra kväll!!
Anonym
2010-05-19 @ 22:08:57

Hej! Måste bara kommentera att de är du som är en gogumma:D

Maddiz
2010-05-19 @ 22:10:12
URL: http://raggarmaddiz.blogg.se/

Kom ju inte med att de var från mig. De var inte menningen. Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RAGGARJESA

En Raggarbruds berättelser om familjen och sitt liv!

RSS 2.0