ändringar

Nu har man ändrat designen lite..
ska kolla mer på det sen när jag orkar.. ska få till en bättre bild till bakgrunden..
Har nu beställt hamburgartallrikar 150g från Pizzeria Heden.. hoppas de är goda!

Här är min fina volvo 245:a! Den är riktigt äckel grön! haha...
image23

dåligt med tid...

Man hinner inte göra lika mycket nu som man hann för..
så fort man sätter sig här vid datorn eller vid teven å ska göra eller titta på nåt intressant så är det en pojk som vill ha uppmärksamhet.. Men det är så roligt nu när han har börjat flina tillbaka när man pratar med honom..
han är 6 veckor idag..

i tisdags var vi på återträff med föräldragruppen.. blev bara pojkar i våran grupp.. de andra två bebisarna är ca 3 veckor äldre än Alexander.. sen efter det var vi in till barnsköterskan å vägde honom.. han vägde då 4880 g... stora grabben... sist vi mätte han så var han ca 54 cm lång..nästa vecka ska Alexander på läkarbesök å veckan efter det så ska jag på efterkontroll hos barnmorskan.. hoppas det är som det ska vara å att jag slutar blöda snart.. börjar bli lite jobbigt nu att inte kunna mysa ordenligt med älsklingen.. =)

Håller på att försöka å Alexander att sova i sin säng nu på nätterna.. gick bra i början men sen så blev vi förkylda så vi hade han i våran säng för att ha uppsikt på han så nu vill han inte ligga i sin säng..

just nu sitter Alexander i soffan med pappa.. de tittar på teve... ska väl in till stan å köpa mat sen på Mcdonalds...Gött!

Nä nu ska jag göra nåt annat! Har skrivit lite iaf...
Ha det bra!
puss å kram

RAGGARJESA

En Raggarbruds berättelser om familjen och sitt liv!

RSS 2.0