Svartbäcken

Hej!
sitter just nu i svartbäcken å lånar svärmors laptop!
Vi åkte hit ut redan igår så imorse fick jag åka till jobbet härifrån!
Det  tar ca 30 min i lugn fart till Söderhamn..
Denna vecka har vi varit i 4 olika lägenheter å städat.. hoppas det blir lugnt ett tag med dem.. men då har han väl en massa tvättstugor istället! Tror vi skulle ta stamvägen å broberg så fort vi kunde!

Igår kväll var jag barnvakt åt Anna & Emil oxå.. Svärmor åkte på tutbingo så jag lekte med dem å sen vid 19-tiden fick de macka å mjölk å sen gå å lägga sig! Alex somna på en gång!
Sen satt jag på altan å läste lite.. gud vad skönt å tyst det är här ute! Längtar hit..

Idag när jag kom hit efter jobbet så badade alex i tunna å var jätte glad! Sen har jag underhållt Alex tills det var sovdags.. han var så trött att han somna på en gång! Han har varit med farmor å farfar till hudik idag på sjukhuset, han hade varit så snäll så..
Sen har man inte gjort så mycket mer idag, suttit å pratat å så.. Nere i gammelkåken har de börjat med skorstenen idag.. De har kommit en bit iaf.. de ska fortsätta imorgon!
Då ska jag nog göra nåt oxå!
Sen imorrn kväll blir det sandviken cruising å sen blir det nog förfest hos Danne Sjudin för att sen åka till Rowdys klubb och lyssna på Hubcats..

Nä nu ska jag vara social..
De fick besök av Vintjärn-uffe!

hejdå!!

Tisdag!

I fredags jobba jag bara mina 4 timmar som jag ska! Jag fick hjälpa ErikÅsbäcksgatan, då gick det undan!
Resten av fredagen var vi i mossne å werner höll på med bilen!

På lördag åkte vi ut till Svartbäcken så fort vi vakna! Där var det full fart redan!
Werner å Jonas skotta sand i baljor på släpvagnen nere på täckten.. sen körde de upp dem tll gammelkåken å tömde ur dem..
Sen stod Ove å sila sanden så det inte kommer med nå stenar när det ska muras!
Till mat fick vi smördegsinbakade fläskfileer å strips! Efter maten åkte vi hem för att duscha!
Sen framåt 20-tiden åkte vi in till Söderhamn på cruisingen.. Werner körde in som tur va! Jag har ju inte kört chevan så mycket än.. vill inte cruisa med rattväxel å manuellt... Men hem körde jag!
Vi parkera på busstorget å sen stod vi där resten av kvällen.. Särföräldrarna kom in oxå.. Sen tog de med sig både Alex å Aaron med sig hem! Det var dåligt med folk man kände..
Träffa på Mimmi, David, Frida å Erika en sväng iaf! Synd att det blev en kort sväng bara! Ville prata mer med dem! Var ju flera månader sen jag träffa Mimmi!
Framåt 1-tiden tänkte vi åka hem men skulle åka ett varv runt staden först.. men då hade polis Mc:arna ställt sig mitt i vägen för man fick inte komma in nå mer..
Poliserna var väldigt stränga å hårda hela kvällen.. man fick inte ens gå lugnt med en ölburk i handen.. då kom de på en gång å tömde ur dem. hmm...

På söndag åkte vi ut till Svartbäcken när vi vakna.. där var det full fart som vanligt..
Werner fick sätta sig på en stol i bäcken med högtryckstvätten å sen langa jag ner tegelsten till han så han fick blåsa ren dem.. Sen langa han upp dem till Jonas som sortera upp dem!
Det tog hela dagen att göra ren ca 400 tegelstenar.. å det ska göras mycket mer! det behövs ca 2000 tegelstenar!!!
Framåt 19-tiden åkte vi hemåt! Alex slockna i bilen, han hade inte sovit nåt på dagen så han var väldigt trött!
Resten av kvällen blev lugn.. Vi somna på soffan =)


Måndagen jobbade jag hela dagen å sen på kvällen var vi ut till Mossne! Werner bytte bil så nu åker han impala istället =)
Han måste in å besikta 53an denna vecka! När vi kom hem vid 21-tiden fick Alex bada!


Idag har jag oxå jobbat hela dagen! Werner å Nilsson stack till Gävle när jag kom hem..de skulle på Biltema!
Får se när de kommer hem!

Imorgon kl 12.30 ska jag till tandläkaren! Ush! Måste flytta över pengar så jag har råd att betala på en gång, annars lägger de till 50:-.. Sen får se om jag hinner in till faxeholmen å säga upp lägenheten! Måste göra det denna vecka!
Ska även fixa om överflyttning på dagis till alex!

Nä nu ska jag kolla på desperate housewife! Sen om inte Werner har kommit hem så ska jag nog ringa å prata lite med Mimmi! Var ett tag sen.. .men det beror väl på om hon har tid att prata.. =)

Få se om jag hiner skriva nå mer före helgen! Redan på Torsdag åker vi ut till Svartbäcken å sover där hela helgen!
Så på Lördag kväll blir det nog Sandviken cruising, får se om vi får tag på chaufför!
Ha det bra!

RAGGARJESA

En Raggarbruds berättelser om familjen och sitt liv!

RSS 2.0