Jävla Gubbe..=)

I fredags kom min familj å gratta både mig å Werner!
Vi fick lite pengar å lite småsaker!
Blev en massa fika över iaf!

Lördag åkte vi först till Lobonäs på veteranmarknad, men hitta inge roligt.. hälsade på ove å yvonne en sväng,de hade åkt dit redan på fredag eftersom de skulle sälja! Sen åkte vi till Voxna på veteranmarknad! Där hitta werner 2 st indianfiltar för 40:-, Som han ska ha i 53:an.. Sen hitta vi även en hundkorg åt Cooper för 100:-.. Sen blev det att äta Kolbulle å kokt korv med Dan, Cissi å Mariana! Alexander fick oxå en korv, han åt nog upp hela! Å drack upp en hel festis!

Söndag gjorde vi inte mycket.. Var ute å åkte en sväng å handla lite innan vi åkte hem. Sen på kvällen lyckades jag tvätta lite kläder för det var tomt i tvättstugan.

Måndag å tisdag blev lugn! Jag tvätta igen igår kväll..

Idag blev man först väckt av Alexander vid 7-tiden å han bara grina.. Så han fick välling då men vägra somna om..så då fick han leka lite i sin säng..
Sen vid halv 9 börjar det väsnas som fan ute på loftgången! Å alexander blev rädd! För det dåna ju i hela huset..
Upp å klädde på mig, åt frukost å ställde ut soporna så jag kunde kika.. då är det nån gubbe från Skanska som sitter ute på loftgången å bilar i cementen.. antar att det är för att jämna till det för det brukar samlas vatten där å sen bli is på vintern.. men man behöver väl inte göra det halv 9 på morgon!! Till och med tanterna var ut å små skällde på han för de hade blivit rädda!
Nå mer idag händer nog inte...
Imorgon kommer det nån gubbe å ska göra ventilationskontroll i alla lägenheter i detta hus! SÅ jag måste nog göra rent bakom spisen å så idag! Å städa upp i skrubben utifall han ska in dit oxå.. sitter ju nåt ventilations hål på väggen där, lika å badrummet!

Blev inte mycket skrivet idag...
Får se om jag hinner skriva nå mer före helgen!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RAGGARJESA

En Raggarbruds berättelser om familjen och sitt liv!

RSS 2.0